Výživový doplnok s obsahom laktázového enzýmu (Tolerase ™ L) pri precitlivelosti na mliečny cukor.
Precitlivelosť na mliečny cukor alebo intolerancia laktózy je neschopnosť organimu stráviť laktózu, mliečny cukor v mlieku a v mliečnych výrobkoch. Dôvodom je nedostatok a nízka hladina laktázového enzýmu, ktorý je potrebný na jeho rozloženie.
Tolerase ™ L je ochrannou známkou spoločnosti DSM Nutritional Products Limited.
Na naštartovanie nedostatočného trávenia sa podávajú tráviace enzýmy. Pri nedostatočnej produkcii žlče sa môžu podávať prípravky na stimuláciu jej tvorby. Ak je príznakom aj nadúvanie, podávajú sa lieky proti nadúvaniu a plynatosti. čítajte viac...
Odporúčané dávkovanie: 1-5 tabliet pre dospelých k mliečnym výrobkom s obsahom laktózy v závislosti od obsahu množstva mliečneho cukru. Obsah laktázového enzýmu v 1 tablete v priemere rozloží 13 g mliečneho cukru (laktózy), čo zodpovedá približne 2,5 dl kravského mlieka.
Tableta sa užíva priamo pred jedlom a prehltne sa vodou.
Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Uskladňovať mimo dosahu malých detí. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Ustanovená odporúčaná dávka sa nesmie presiahnuť. Výrobok sa odporúča používať ku všetkým jedlám s obsahom laktózy. Intolerancia na laktózu a precitlivelosť na laktózy sa môžu lišiť a tak konzultujte dávkovanie s odborníkmi. Neprekračujte odporúčanú dennú spotrebu (max. 15 tabliet)! Uskladňovanie: Pri izbovej teplote, uchované v pôvodnom balení mimo slnečného žiarenia.
Výživový doplnok s obsahom laktázového enzýmu (Tolerase ™ L) pre ľudí s laktózovými tráviacimi ťažkosťami.
Zvýšený obsah účinnej látky
Účinná látka výrobku sa vyrába vo francúzskom závode Seclin, popredného, svetového výrobcu vitamínov a mikrovýživy DSM Nutritional Products Limited. TOLERASE™ L je ochrannou známkou spoločnosti DSM.
2 x 30 ks tabliet v blistroch
Výživový doplnok s obsahom laktázového enzýmu pri precitlivelosti na mliečny cukor. Precitlivelosť na laktózu alebo intolerancia laktózy je neschopnosť organizmu stráviť laktózu, mliečny cukor v mlieku a mliečnych výrobkoch. To je z dôvodu nedostatku a nízkej hladiny laktázového enzýmu, ktorý je potrebný na jeho rozloženie.
* Pod označením „dodávateľ“ sa rozumie spoločnosť dodávajúca produkt na trh v SR. Údaje o produkte uvedené v informačnom bloku „Informácia od dodávateľa“ uviedla
do databázy ADC Číselník osoba zastupujúca dodávateľa ako správca portfólia jeho produktov v ADC Číselníku. Zodpovednosť za údaje v tomto bloku a ich súlad s aktuálne
platnou legislatívou nesie dodávateľ.
Je nám to ľúto, no otázky zdravotného charakteru vám môže kvalifikovane zodpovedať len váš lekár alebo lekárnik.
Stránka ADC.sk má iba informačný charakter. Naša spoločnosť ako prevádzkovateľ tejto stránky nemôže poskytovať poradenstvo a konzultácie otázok k zdravotným problémom.
Kombinácie a interakcie liekov
Kombinácie a následné možné interakcie liekov vždy konzultujte so svojím lekárom alebo lekárnikom.
Väčšina ambulancií a lekární je vybavená sofistikovaným odborným systémom vyhodnocovania interakcií, a interakcie vám rýchlo vyhodnotia.
Kúpa, cena a dostupnosť produktov
Stránka ADC.sk nie je internetovým obchodom. Produkty u nás žiaľ nie je možné zakúpiť.
Ceny produktov a ich dostupnosť na Slovensku vám vie preveriť váš lekárnik.
Užívanie lieku, nežiadúce účinky, konzultácie
Na otázky ohľadne užívania lieku, prípadne nežiadúcich lieku vám môže kvalifikovane odpovedať len váš lekár alebo lekárnik.
Prípadné nežiadúce účinky vždy nahláste svojmu lekárovi alebo lekárnikovi.