Instantná zmes na prípravu ryžovej kaše s kúskami karamelu, s obsahom živočíšnych bielkovín (kolagén, mliečny proteín), rastlinných (sójových) bielkovín a soľou.
- Instantná ryžová kaša so zvýšeným obsahom bielkovín.
- Vhodná pre jedincov, ktorí majú výživové obmedzenia pri neznášanlivosti lepku a laktózy, pre záujemcov a racionálne stravovanie, športovcov, rekonvalescentov alebo ako ekonomická alternatíva ku raňajkám alebo desiate.
- Ľahko stráviteľná. Bez obsahu lepku a laktózy.
Zloženie: extrudovaná ryžová múka 30,7%, glukózový sirup, fruktóza 9,6%, modifikovaný kukuričný škrob, bravčový hydrolyzovaný kolagén 8,1%, slnečnicový olej, vláknina inulín 6,2%, sójový bielkovinový izolát 5,1%, kúsky karamelu 4% (trstinový cukor, tapiokový škrob, kokosové mlieko, karamelizovaný cukrový sirup (cukor, glukózový sirup, maltodextrín), prírodná aróma), jedlá soľ 1,1%, mliečny proteín 0,5%, aróma, stabilizátor E340, vitamínový a minerálny komplex, bakteriálna kultúra Bacillus coagulans (5 mld/porcia), protihrudkujúca látka E 551, emulgátor E 471, farbivo karotén.
Hmotnosť: 180 g. Balenie obsahuje 3 porcie (60 g) kaše.
EÚ register zdravotných tvrdení publikovaný na stránke Európskej komisie
Výživové a zdravotné tvrdenia sa v zmysle aktuálne platnej legislatívy nesmú uvádzať na potravinách na osobitné lekárske účely.
Obsah vrecka sa zaleje 150 ml horúcej vody o teplote 80°C a dobre sa zamieša. Po 3-5 minútach stáleho miešania je kaša pripravená na konzumáciu.
S ohľadom na hodnoty obsiahnutých látok sa odporúča konzumácia maximálne 3 porcií denne pripravených podľa návodu.
Upozornenie: Kaša nie je určená pre deti do 3 rokov. Väčšie množstvo (viac ako 3 porcie denne) konzultujte s lekárom alebo výživovým špecialistom.
Nutrikaša probiotik proteín a slaný karamel je chutná, ľahká na prípravu, instantná ryžová kaša so zvýšeným obsahom bielkovín. Obsiahnutý proteín je kombináciou rastlinného a živočíšneho pôvodu. Aj pri tejto fortikácií zostáva Nutrikaša bez obsahu lepku a laktózy. Táto ľahko stráviteľná kaša je vhodná pre jedincov, ktorí majú výživové obmedzenia pri neznášanlivosti lepku a laktózy, pre záujemcov a racionálne stravovanie, športovcov, rekonvalescentov alebo ako ekonomická alternatíva ku raňajkám alebo desiate.
Návod na prípravu: K príprave Nutrikaše je potrebné iba 150ml horúcej vody o teplote približne 80°C.
Nedoporucujeme používat vriacu vodu z dôvodu nepriaznivého vplyvu probiotickej kultúry Bacillus coagulans.
* Pod označením „dodávateľ“ sa rozumie spoločnosť dodávajúca produkt na trh v SR. Údaje o produkte uvedené v informačnom bloku „Informácia od dodávateľa“ uviedla
do databázy ADC Číselník osoba zastupujúca dodávateľa ako správca portfólia jeho produktov v ADC Číselníku. Zodpovednosť za údaje v tomto bloku a ich súlad s aktuálne
platnou legislatívou nesie dodávateľ.
zmes na osobitnú výživu bez obsahu lepku (bezgluténová)