● | Maximálna cena | 5,24 € | 0,00 € (0,0 %) |
● | Dopl. pacienta max. | 1,69 € | 0,00 € (0,0 %) |
● | Úhrada poisťovne | 3,55 € | 0,00 € (0,0 %) |
Mesiac | Dopl. pacienta maximálny |
Úhrada poisťovne |
04/23 | 1,69 € (0,0 %) | 3,55 € (0,0 %) |
01/23 | 1,69 € (0,0 %) | 3,55 € (0,0 %) |
10/22 | 1,69 € (0,0 %) | 3,55 € (0,0 %) |
07/22 | 1,69 € | 3,55 € |
Indikačné obmedz. | ÁNO |
Súhlas revíz. lek. | NIE |
Preskrip. obmedz. | PED, GIT, ALG, DER, INT |
Spôsob úhrady | S - čiastočná |
Dietetická potravina vhodná pre celiatikov.
Zmes bezlepkových/bezgluténových múk. Vyvážená zmes na prípravu bieleho bezgluténového chleba. Bez pšeničného škrobu, sóje, mlieka a vajec, žiadne GMO, žiadne konzervačné látky.
EÚ register zdravotných tvrdení publikovaný na stránke Európskej komisie
Výživové a zdravotné tvrdenia sa v zmysle aktuálne platnej legislatívy nesmú uvádzať na potravinách na osobitné lekárske účely.
Vyvážená zmes na prípravu bieleho bezlepkového chleba.
Suroviny: 500g Mix per Pane, 380/400g vody, sáčok sušeného droždia,10g soli, 20g extrapanenský olivový olej.
Postup prípravy: Múku nasypať do misky a pridať droždie a vodu. Zmes miesiť a postupne pridávať olivový olej a soľ, spracovávať dovtedy, kým cesto nebude vláčne a bez hrudiek. Nechať vykysnúť cca 40minút pri izbovej teplote. Ruky jemne poprášiť múkou a z cesta vytvarovať bochník. Chlieb umiestniť na plech a nechať ešte 20 minút kvasiť. Piecť vo vyhriatej rúre pri 180/200 oC asi 30/40 minút.