Mohlo by vás zaujímať

topnatur CANDISTOP
Výdaj
Nie je viazaný na lekársky predpis
Legislatívne zatriedenie
Výživové doplnky
Registračné číslo produktu
VD/8453/2018
Aplikačná forma
CPS - Kapsula
Držiteľ rozhodnutia
Cena: od 9,59 €
Kde kúpiť

Popis a určenie

Výživový doplnok Topnatur Candistop je zmes 7 špecifických kmeňov živých kultúr, ďalšími doplňujúcimi zložkami sú cesnakový extrakt a extrakt grapefruitových jadierok.

Zloženie živých kultúr:

  • Lactobacillus casei
  • Lactobacillus rhamnosus
  • Streptococcus thermophilus
  • Bifidobakterium breve
  • Lactobacillus acidophilus
  • Bifidobakterium longum
  • Lactobacillus bulgaricus

EÚ register zdravotných tvrdení publikovaný na stránke Európskej komisie
Výživové a zdravotné tvrdenia sa v zmysle aktuálne platnej legislatívy nesmú uvádzať na potravinách na osobitné lekárske účely.

Použitie

Výdaj lieku (prípadne iného produktu) nie je viazaný na predpis.
Prípravok sa užíva s dostatočným odstupom pred jedlom (viac v časti Spôsob použitia).
Prípravok sa užíva v celku, nesmie sa hrýzť, drviť alebo rozpúšťať (pokiaľ to lekárnik povolí, je možné liek rozdeliť).
Prípravok je potrebné zapiť (v prípade, ak to lekárnik povolí, je možné prípravok rozpustiť vo vode).
Podávanie deťom a mladistvím mladším ako 18 rokov je kontraindikované.

Bežné dávkovanie je 2 kapsuly 1x denne pred jedlom. K posilneniu účinkov sa odporúča v priebehu prvých 14 dňoch užívať 4 kapsuly denne. Kapsuly sa užívajú pred jedlom, vcelku a zapíjajú sa dostatočným množstvom tekutiny.

Upozornenie: Nie je vhodné pre deti. Odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Skladovať mimo dosahu detí.

Aktívne látky

Allium sativum (cesnak), Bifidobacterium breve (živé bakteriálne kultúry), Bifidobacterium longum (živé bakteriálne kultúry), bioflavonoidy (nešpecifikované), inulín (vláknina), Lactobacillus acidophilus (živé bakteriálne kultúry), Lactobacillus bulgaricus (živé bakteriálne kultúry), Lactobacillus casei (živé bakteriálne kultúry), Lactobacillus rhamnosus (živé bakteriálne kultúry), Streptococcus salivarius thermophilus (živé bakteriálne kultúry)