Slovakiapharm Pastilky s islandským lišajníkom AKUT, vitamín C 1x36 ks

Mohlo by vás zaujímať

ADC Interakcie

Slovakiapharm Pastilky s islandským lišajníkom
Výdaj
F, Nie je viazaný na lekársky predpis
Typ produktu
Legislatívne zatriedenie
Zdravotnícke pomôcky
Aplikačná forma
PAS ORA - Pastilka na cmúľanie v ústach

Popis a určenie

Pastilky s islandským lišajníkom AKUT bez cukru sú určené na zmierňovanie symptómov spojených s infekciami ústnej dutiny, hrdla alebo horných dýchacích ciest.

Klinické prínosy:

  • Úľava pri zachrípnutí, úľava pri podráždených hlasivkách.
  • Úľava pri suchom a dráždivom kašli.
  • Úľava od vlhkého kašľa a pri vykašliavaní.
  • Úľava pri zápalových procesoch v hrdle a ústnej dutine.
  • Úľava od bolesti v hrdle, úľava pri škrabaní v hrdle.
  • Prevencia infekcií horných dýchacích ciest.

Bez pridaného cukru.

Použitie

Výdaj lieku (prípadne iného produktu) nie je viazaný na predpis.

1 pastilka každé 2 - 3 hodiny.
Dospelí a dospievajúci: až 6 pastiliek denne.
Deti od 4 rokov: až 3 pastilky denne.

Pastilka sa vloží do úst a nechá sa voľne rozpustiť. Pastilku neprehĺtať, nehrýzť. Bezprostredne po aplikácii (cca 20 minút) nepiť, aby prípravok mohol pôsobiť na sliznicu dostatočne dlho.

Upozornenie: Pomôcka je kontraindikovaná u detí do 4 rokov. Vhodné aj pre tehotné a dojčiace ženy. Prípravok nepoužívať pri známej precitlivenosti na niektorú zo zložiek produktu a pri stavoch po operácii v ústnej dutine; ranách v ústnej dutine. O súčasnom používaní s inými prípravkami pôsobiacimi v ústnej dutine alebo krku sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom. Deti musia pastilky užívať pod dozorom dospelej osoby. Užívajte s opatrnosťou u malých detí a jedincov s problémami s aspiráciou a prehltávaním, pretože pastilky predstavujú riziko dusenia.
Nepoužívajte po uplynutí doby použiteľnosti vyznačenej na obale. Nepoužívajte, ak je obal porušený. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Odkladajte mimo dosahu detí. Drobné rozdiely vo farbe pastiliek sú spôsobené použitím prírodných extraktov a nemajú vplyv na kvalitu produktu.