renovality JOJOBA OLEJ lisovaný za studena 1x100 ml

Mohlo by vás zaujímať

renovality JOJOBA OLEJ
Výdaj
Nie je viazaný na lekársky predpis
Typ produktu
Legislatívne zatriedenie
Kozmetické výrobky
Registračné číslo produktu
CPNP 2706257
Aplikačná forma
OLE - Olej
Držiteľ rozhodnutia
Cena: od 12,44 €
Kde kúpiť

Popis a určenie

Jojobový olej na kozmetické použitie. Je vhodný pre všetky typy pokožky a na vlasy. 

  • Pomáha v starostlivosti o pleť so sklonmi k tvorbe akné.
  • Pokožku hydratuje, vyživuje, zvyšuje elasticitu.
  • Tlmí prejavy starnutia pokožky.
  • Používa sa aj ako vlasové tonikum na vlasy suché, lámavé a bez vitality.

Použitie

Výdaj lieku (prípadne iného produktu) nie je viazaný na predpis.
Prípravok je určený na vonkajšie použitie (aplikuje sa na kožu, vlasy, nechty, alebo sliznice).

Používajte denne na pokožku alebo pleť. Ideálneho výsledku dosiahnete pri nočnej aplikácii po odlíčení pokožky. Kvapkadlom odoberte z fľaštičky požadované množstvo oleja do dlane ruky, prehrejte v dlani a potom aplikujte na pleť. Vmasírujte do pokožky.
Vlasové tonikum: Olejom masírujte pokožku hlavy a potom votrite do vlasov po celej dĺžke, zabaľte do uteráka a nechajte 10 minút pôsobiť, potom opláchnite.

Informácia od dodávateľa *

Jojobový olej pochádza z rastliny Simondsie čínska. Ide o vždyzelený ker. Patrí k vysoko ceneným olejom a je vhodný pre akýkoľvek typov pokožky. Pomáha v starostlivosti o pleť so sklonmi k tvorbe akné. Pokožku hydratuje, vyživuje, zvyšuje elasticitu a regeneruje. Tlmí prejavy starnutia pokožky.

* Pod označením „dodávateľ“ sa rozumie spoločnosť dodávajúca produkt na trh v SR. Údaje o produkte uvedené v informačnom bloku „Informácia od dodávateľa“ uviedla do databázy ADC Číselník osoba zastupujúca dodávateľa ako správca portfólia jeho produktov v ADC Číselníku. Zodpovednosť za údaje v tomto bloku a ich súlad s aktuálne platnou legislatívou nesie dodávateľ.