Profi-LACT Akut cps 1x20 ks

Mohlo by vás zaujímať


Profi-LACT Akut
Výdaj
Nie je viazaný na lekársky predpis
Legislatívne zatriedenie
Nezaradené produkty
Aplikačná forma
CPS - Kapsula

Popis a určenie

Výživový doplnok
Obsahuje kombináciu 9 kmeňov vitálnych mikroorganizmov. Prítomné Fruktooligosacharidy sú živnou pôdou pre obsiahnuté zdokumentované baktérie. 
Výrobok neobsahuje lepok.
Obsiahnuté kmene sú prirodzenou súčasťou črevnej mikroflóry, preto je prípravok bezpečný i pri dlhodobom užívaní.

Zloženie prípravku: 1 kapsula obsahuje 5 miliárd CFU mikroorganizmov: Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (Bl-04), Lactobacillus casei (Lc-11), Lactobacillus plantarum (Lp-115), Lactobacillus rhamnosus (Lr 32), Lactobacillus lactis (Ll-23), Bifidobacterium bifidum (Bb-02), Bifidobacterium breve (Bb-03) a Streptococcus thermophilus (St-21)
 

Zoznam zdravotných tvrdení, ktoré možno uvádzať na potravinách podľa článku 13 ods. 3 nariadenia (ES) č. 1924/2006

Použitie

Výdaj lieku (prípadne iného produktu) nie je viazaný na predpis.
Prípravok sa užíva spolu s jedlom (v priebehu jedla).
Prípravok sa užíva v celku, nesmie sa hrýzť, drviť alebo rozpúšťať (pokiaľ to lekárnik povolí, je možné liek rozdeliť).
Prípravok je potrebné zapiť (v prípade, ak to lekárnik povolí, je možné prípravok rozpustiť vo vode).
Podávanie deťom mladším ako 3 roky je kontraindikované.

Výživový doplnok sa odporúča užívať v dávke 1-2 kapsuly denne, najlepšie počas jedla. Pri liečbe antibiotikami pokračujte v užívaní minimálne 7 dní od užitia poslednej dávky antibiotika.  

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nie je vhodné pre deti do 3 rokov. Uchovávajte mimo dosahu a dohľadu detí. Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote.

Aktívne látky

Bifidobacterium bifidum (živé bakteriálne kultúry) , Bifidobacterium breve (živé bakteriálne kultúry) , Bifidobacterium lactis (živé bakteriálne kultúry) , fruktooligosacharidy , Lactobacillus acidophilus (živé bakteriálne kultúry) , Lactobacillus casei (živé bakteriálne kultúry) , Lactobacillus lactis (živé bakteriálne kultúry) , Lactobacillus plantarum (živé bakteriálne kultúry) , Lactobacillus rhamnosus (živé bakteriálne kultúry) , Streptococcus thermophilus