LEPICOL PLUS+ cps 1x180 ks

Kde kúpiť
Popis a určenie
Výživový doplnok, prípravok vyrobený z prírodných ingrediencií: skorocel indický (Psyllium), zázvor (Zingiber officinale), mäta (Mentha piperita) , fenikel (Foeniculum vulgare), papaín, bromelaín a bakteriálnych kultúr (Lactobacillus plantarum PXN47, Lactobacillus rhamnosus PXN54, Lactobacillus bulgaricus PXN39, Lactobacillus acidophilus PXN35, Bifidobacterium bifidum PXN23).
Použitie





Odporúčané dávkovanie: užívajte najlepšie 10 minút pred jedlom.
Dospelí: užívajte 4-8 kapsulí jeden alebo dvakrát denne. Zapite vodou alebo ovocnou šťavou (200-300 ml). Odporúčame začať s nižšou dávkou, a postupne zvyšovať podľa individuálnych potrieb (maximálne 8 kapsulí dvakrát denne)
Deti: 2-5 kapsulí jeden alebo dvakrát denne, zapiť vodou alebo ovocnou šťavou (100-200 ml)
Podávanie Lepicolu deťom mladším ako 12 rokov by mali rodičia konzultovať s lekárom.
Tehotné ženy: Lepicol plus + je vhodný i pre tehotné ženy, ale tak ako i u iných výživových doplnkov odporúčame konzultáciu s lekárom.
Upozornenia: Nie je vhodný pre deti do 3 rokov. Nekonzumujte bez tekutín.
Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.
Prípravok sa musí uskladňovať mimo dosahu detí.
Užívanie Lepicolu plus+ bez tekutín môže spôsobiť, že sa začnete dusiť. Preto vždy Lepicol plus+ riadne zapite, najlepšie množstvom 200-250ml na 5 kapsulí Lepicolu plus+. Pokiaľ ste v nedávnej dobe prekonali nejakú operáciu čriev, či máte iné črevné obštrukcie, konzultujte vždy užívanie Lepicolu plus+ so svojim lekárom. Pokiaľ kedykoľvek v priebehu užívania Lepicolu plus+ pocítite nejaké ťažkosti, prerušte jeho užívanie a poraďte sa s lekárom.
Aktívne látky
betaín (N,N,N-trimetylglycín), Bifidobacterium bifidum (živé bakteriálne kultúry), bromelaín, Foeniculum vulgare (fenikel), inulín (vláknina), Lactobacillus acidophilus (živé bakteriálne kultúry), Lactobacillus bulgaricus (živé bakteriálne kultúry), Lactobacillus plantarum (živé bakteriálne kultúry), Lactobacillus rhamnosus (živé bakteriálne kultúry), Mentha piperita (mäta), papaín, Plantago ovata (skorocel, psyllium), Plantago psyllium (psyllium), proteázy (nešpecifikované), Zingiber officinale (ďumbier, zázvor)