Stiahnutie z trhu: DIPROPHOS sus inj (amp.) 5x1 ml
Dôvod stiahnutia: prítomnosť cudzorodých častíc v suspenzii.
● | Maximálna cena | 2,82 € | 0,00 € (0,0 %) |
● | Dopl. pacienta max. | 2,18 € | 0,00 € (0,0 %) |
● | Úhrada poisťovne | 0,64 € | 0,00 € (0,0 %) |
Mesiac | Dopl. pacienta maximálny |
Úhrada poisťovne |
01/23 | 2,18 € (0,0 %) | 0,64 € (0,0 %) |
10/22 | 2,18 € (0,0 %) | 0,64 € (0,0 %) |
07/22 | 2,18 € (0,0 %) | 0,64 € (0,0 %) |
04/22 | 2,18 € | 0,64 € |
Indikačné obmedz. | ÁNO |
Súhlas revíz. lek. | NIE |
Preskrip. obmedz. | INT, DER, ALG, GIT, PED |
Spôsob úhrady | S - čiastočná |
Bezgluténová potravina určená aj pre zvláštnu výživu, pre osoby s neznášanlivosťou gluténu.
BEZGLUTÉNOVÁ PARENÁ KNEDĽA - je vyrobená tradičnou technológiou z kysnutého cesta. Kontrolované parenie zabezpečuje správnu štruktúru a konzistenciu hotového výrobku. Je vhodná na okamžité použitie ako príloha k mäsovým jedlám, ale aj ako tradičné jedlo - knedľa s vajcom.
Balené v ochrannej atmosfére - doporučené skladovanie v chlade. Po otvorení skonzumujte do 3 dní. Trvanlivosť 60 dní chladená. Výrobok je možné zamraziť a dlhodobo skladovať. Balený je hermeticky v ochrannej atmosfére. Obsahuje rastlinnú vlákninu psyllium a hrachový proteín.
Zloženie: voda, kukuričný škrob, zemiakový škrob, ryžová múka, sójová múka, rastlinný palmový tuk, dextróza, droždie; guárová múka, zahusťovadlo: hydroxypropylmetylcelulóza; rastlinná vláknina, emulgátor E471, E481; jedlá soľ, fermentovaný cukor
Obsah živín v 100g výrobku: bielkoviny 2,1 g, tuky 2,3 g (z toho nasýtené 0,17 g), sacharidy 47,2 g (z toho cukry 0,4 g), vláknina 3,1 g, soľ 0,9 g.
Energetická hodnota: 975 kJ/ 233,1 kcal
Balenie: 320g / 12 rezov; (3 porcie)
EÚ register zdravotných tvrdení publikovaný na stránke Európskej komisie
Výživové a zdravotné tvrdenia sa v zmysle aktuálne platnej legislatívy nesmú uvádzať na potravinách na osobitné lekárske účely.
Príprava ku konzumácii: Do nádoby nalejeme vodu, vložíme parné sitko a uložíme narezanú knedľu. Prikryjeme, vodu privedieme do varu a knedľu paríme asi 10 minút až zmäkne. Podávame ako prílohu k pokrmom.