BALANCE HORKÁ ČOKOLÁDA belgická, so sladidlom zo stévie 1x35 g

Mohlo by vás zaujímať

ADC Interakcie

BALANCE HORKÁ ČOKOLÁDA
Výdaj
F, Nie je viazaný na lekársky predpis
Legislatívne zatriedenie
Nezaradené produkty
Aplikačná forma
MIX INT - Zmes na vnútorné užitie
Cena: od 1,22 €

Popis a určenie

Horká čokoláda so sladidlami, bez pridaného cukru.

Obsah kakaovej sušiny min. 58%. Zloženie: kakaová hmota, diétna vláknina (inulín), sladidlá (maltitol, glykozidy steviolu), kakaové maslo, emulgátor (sójový lecitín), prírodná vanilková aróma.

Môže obsahovať stopy mlieka, mandlí, lieskových orieškov, pistácií a vlašských orechov. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry.

EÚ register zdravotných tvrdení publikovaný na stránke Európskej komisie
Výživové a zdravotné tvrdenia sa v zmysle aktuálne platnej legislatívy nesmú uvádzať na potravinách na osobitné lekárske účely.

Použitie

Výdaj lieku (prípadne iného produktu) nie je viazaný na predpis.

Nie je stanovené dávkovanie, používa sa podľa chuti a potreby.

Upozornenie: Nie je vhodné pre deti do 3 rokov.  Nadmerná konzumácia môže vyvolať laxatívne účinky. 

Informácia od dodávateľa *

Belgická spoločnosť Klingele chocolade sa špecializuje na výrobu vysoko kvalitnej čokolády bez pridaného cukru. Pod značkou Balance uvádza na trh radu čokolád bez umelých sladidiel a konzervačných látok, používa prírodné sladidlá zo stévie a maltitol.

 Čokoláda bez cukru
 • iba kakaové maslo bez hydrogénovaných tukov
 • kakaové bôby z najlepších plantáží
 • čokolády s vysokým obsahom kakaa podľa originálnych receptúr

* Pod označením „dodávateľ“ sa rozumie spoločnosť dodávajúca produkt na trh v SR. Údaje o produkte uvedené v informačnom bloku „Informácia od dodávateľa“ uviedla do databázy ADC Číselník osoba zastupujúca dodávateľa ako správca portfólia jeho produktov v ADC Číselníku. Zodpovednosť za údaje v tomto bloku a ich súlad s aktuálne platnou legislatívou nesie dodávateľ.

Aktívne látky

čokoláda (ako potravina), glykozidy steviolu (sladidlo), inulín (vláknina), maltitol (sladidlo), Theobroma cacao (kakaovník)